Home » Grace

Naam: Grace

Leeftijd: 16 jaar

Bio:

Grace... Een wat stille, maar toch leuke meid. Op school valt ze niet op, maar toch is ze op de achtergrond aanwezig, doordat ze altijd voor iedereen klaarstaat. Grace heeft een gevoelig karakter en trekt zich altijd de problemen van anderen aan. Toch zal ze dat niet zo snel aan anderen laten zien. Ze helpt anderen veel en graag, maar wil zelf niet geholpen worden. Op de een of andere manier heeft ze een onzichtbare muur om zichzelf heengebouwd, zodat niemand haar eigen gevoelens zal kunnen ontdekken. Haar gezicht staat altijd op glimlachen zodat niemand zal zien hoe onzeker ze eigenlijk is.

Vroeger had Grace heel veel vriendinnen, maar tegenwoordig is dat wat minder. Op school loopt ze altijd met meiden van haar eigen leeftijd, maar toch is ze nog steeds op zoek naar iemand die ze kan vertrouwen en haar niet zomaar in de steek zal laten, zoals zovelen al gedaan hebben voor haar gevoel. 

Wat jongens betreft is Grace heel duidelijk. Ze wil alleen een vriend als ze hem kan vertrouwen en als hij van haar houdt zoals zij is.